Üzenőfal

Az üzenőfalon ismerkedhettek, beszélgethettek, kérdéseket tehettek fel nekünk vagy másoknak.
Privát hirdetéseket, másokat sértő hozzászólásokat moderáljuk/töröljük!

Kérünk benneteket, hogy a klub üzenőfalán e-mail címet illetve telefonszámot ne adjatok meg

Vélemény, hozzászólás?

1 929 Hozzászolás
 1. Sziasztok!
  Még nem jártam nálatok de tervben van:) érdeklődni szeretnék mennyire van esély leszbikus lányként partnert találni? Illetve melyik este az amikor nagyobb a buli nálatok péntek vagy szombat?
  Köszönöm a választ 🙂

 2. Szép napot! Először vennénk részt ilyen rendezvényen férjemmel, mint a ma esti szauna party. Mivel szeretünk szaunázni, lehet így könnyebb lenne a swinger világ megismerése. Ffi: 190cm/103kg 55év,Nő:168cm/70kg 52év.

 3. Swingerforyou Tamas

  Soha kevésbé izgalmas szerdát! Köszönöm a résztvevőknek!
  Jön a hétvégi izgalmak kezdete, csütörtökön 11-15 óra között, aztán
  18 ÓRÁTÓL EXTRA GANG BANG PARTY, EGY GYÖNYÖRŰ ISTENNŐVEL, ÉS VALÓSZÍNŰLEG EGY PÁR IS ÉRKEZIK!
  AZTÁN PERSZE PÉNTEKEN DÉLTŐL TALÁLKOZUNK A SWINGERFORYOU SWINGERKLUBBAN!

 4. Swingerforyou Tamas

  Holnapra, tehát szerdára a 3 szingli hölgyből kettő helyett csak egyikük érkezik, de bejenentkezett még néhány pár is, akik szeretik a több úriember társaságát élvezni?
  Csütörtökön este hattól pedig bónusz, meglepetés gangbang buli ahova edig egy Istennő, és egy Pár jelentkezett be de mondom a vállalkozó kedvű Hölgyeknek, és Pároknak is, hogy érdemes eljönniük,unatkozni minden bizonnyal senki nem fog…

 5. Swingerforyou Tamas

  Ez az év elég jól kezdődött, hát még a folytatás!
  Hétfőn 17 órától vár a SWINGERFORYOU SWINGERKLUBBAN a
  SZEMÉRMETLEN SZAUNA SZEÁNSZ,
  SZERDA NAPKÖZBEN GANG BANG,
  CSAKÚGY MINT CSÜTÖRTÖK ESTE HATTÓL!

     1. Sziasztok csajok!
      Most már nagyon kiváncsi vagyok rátok, mindenki titeket akar! Valamikor el kell jutnom mikor ti is vagytok. Kérlek vegyétek fel velem a kapcsolatot: bandita2579@gmail.com !

 6. Sziasztok!
  Üdvözlök mindenkit!
  Előre elnèzèst kèrek ha etsetleg hosszú a kèrdèsem körüli story de csak így tudom kifejteni a kèrdèsem okát!
  Ellátogattam egy klubba amit úriemberhez mèltón nem neveznèk meg.Vègre elhatároztam sok èv után,hogy át szeretnèm èlni a swingerkedès örömeit.Sajnos minden beszèlgetèsem addig tartott amíg meg nem tudták,hogy szóló pasikènt èrkeztem.A szóló hölgyek is inkább a párok társaságát kerestèk.Már akkor derèkba tört a magabiztosságom de úgy gondoltam “ha már eljöttem illedelmesen mègis megpróbálok valaki/valakikhez csatlakozni”!Valahol már a szemkontaktusnál èszleltem,hogy “ne is gyere közelebb” máshol már sikerült eljutnom a köszönèsig ès megtudtam kèrdezni illedelmesen,hogy “esetleg szabad csatlakozni?”Termèszetesen NEM “pedig nem tartom/tartanak egy utolsó pasinak de mindegy is.35 èves 180/95kg átlagos”enyhe pocak de tènyleg”!Szóval az èrdeklődèsem iránya az lenne,hogy nálatok is ennyire baráti társaság ès összetartás van,(ami termèszetesen nem gond) vagy esetleg az idejáró szóló hölgyek esetleg párok nyitottabbak az új emberek felè?
  Tènyleg nem tolakodó szeretnèk lenni vagy befèrkőzni esetleg sajnáltatni magam,csak szeretnèm megèlni az èrzèst amit a swinger lèt adhat!
  Köszönöm,hogy szántál rám annyi időt hogy elolvastad ès ha mèg hozzá is szólsz vagy válaszolsz mèlysèges tiszteletem is szimbolikusan kièrdemled!
  További szèp napot mindenkinek!

  1. Kedves Boros1208! Gyere akkor, amikor mi 3-an ott vagyunk! Valamikor egy másik klubban mi is tapasztaltunk olyat, hogy 5 szingli srácot beengednek s azok inkább párokhoz, mint szingli csajokhoz társulnak.. na szóval csalódás. A Foryou a mi világunk!

  2. No dióhélyban:
   Alapjában véve sok pár egy másik párt keres. Tudod, így mindketten “kapnak” valamit…
   Vannak olyan párok, akik pl. még EGY srácot keresnek. Ha szimpatikus vagy nekik, akkor hurrá! Sokszor viszont már előre meg van beszélve ezzel a sráccal a taláka, ezért nem te leszel az 🙁
   Aztán vannak olyan párok/szóló hölgyek, akik több pasit keresnek. Vagy nagyon sokat 🙂 No ilyenkor van igazán esélye a legtöbb szóló pasinak valami jóra. Kivéve ha valamiért nem vagy szimpatikus…
   Mindez klubfüggetlen. Esetleg az utóbbi valószínűségére lehet becsléseket adni a helyek függvényében.
   A jó hozzáállás az, hogy lejössz a klubba, nincsenek elvárásaid, örülsz a társaságnak … és ha megélsz valami jót annak még jobban örülsz …
   Legközelebb megint elvárások nélkül érkezel. Ha ez nem megy, akkor rosszul fogod magad érezni.
   B opció: kerítesz egy csinos hölgyet… lehetőleg a harnadik fajtából …;-)

  1. Nem voltam még nálatok 🙂 de jártam több másik klubba amint engedi időm szívesen meglatnalak titeket :)mekkora létszám szokott lenni ? És nagyon pozitív a hétfői szauna 🙂 28 éves vagyok humoros és tarsasagkedvelo szóló hölgyek és párok ismeretséget keresem majd lent írtam a csajoknak enis Csongrád megyéből mennék majd 🙂

 7. Swingerforyou Tamas

  Kedves Mindenki!

  Technikai okok miatt a SWINGERFORYOU SWINGERKLUB
  szerdán és csütörtökön zárva tart.
  Péntek déltől várunk mindenkit, aztán este nyolctól Viktorral, az új masszőrünkkel kiegészülve várunk Titeket, csakúgy mint szombat este 20 órától.

 8. Swingerforyou Tamas

  Kedves Krivi!
  Full teltháznál nem nagyon van időm üzenőfalat nézni, így hát Neked , és mindenkinek aki hasonlóan írogat azt javaslom, vagy nézzen le személyesen, mert otthonról sosem lesz olyan a buli mint a helyszínen, vagy legalább a 0630 814 74 00-es telefonszámon érdeklődj ahelyett, hogy megállapítod otthonról, hogy a klubban minden bizonnyal senki nincs…

 9. Swingerforyou Tamas

  Vannak dolgok amik nem változnak 2022-ben!
  Ha hétfő, akkor SZEMÉRMETLEN SZAUNA SZEÁNSZ A SWINGERFORYOU SWINGERKLUBBAN 17 ÓRÁTÓL!
  A SWINGERFORYOU csapata kiegészül egy masszőrrel Viktorral, holnap már Őt is megismerhetitek, bár aki a szilveszteri bulin ott volt, már találkozott vele.

 10. Swingerforyou Tamas

  Mi most ébredtünk, egy igencsak jó buli után.
  Természetesen ma este is, 20 órától lesz SWINGERFORYOU!
  Köszönöm a több száz jókívánságot, Nektek is nagyon boldog új évet, izgalmakkal, sok sok pénzes nappal, és mindenkinek aki fontos számotokra!
  És ami a legfontosabb, egészséges új évet kívánok!

     1. Swingerforyou Tamas

      Persze…este hattól..
      0630 814 74 00 hívjon akárki is, mert nem lesz időm üzifalat nézni emailt válaszolni…..

 11. Sziasztok!
  Üdvözlöm a vezetősèget ès minden kedves tagot!
  Èrdeklődni szeretnèk mint szóló fèrfi,hogy szerdán vagy csütörtökön vannak(vagytok) többen ès melyik nap lenne több esèlyem ismerkedni?
  Előre is köszönöm!
  Boldog új èvet!

 12. Sziasztok! Keresem azt a házaspárt, akivel Hétfőn(Dec.27-én, a Szauna Esten) a zárható szobában voltam. A Hölgy felnyírt, barna-hosszabb hajú, vékony, tetovált, bomba-barna testű. Szívesen találkoznék Veletek a közeljövőben bárhol is! Mivel itt nem lehet telefon, e-mail elérhetőséget írni, első körben válaszoljatok itt, aztán megkeressük a módját a kapcsolatfelvételnek. Bízom benne, hogy olvassátok, válaszotok előre is köszönöm!

  1. Swingerforyou Tamas

   Szerdán déltől leszünk nyitva, egészen hajnalig…
   Csütörtökön előszilveszter 18.00-tól és pénteken is 18.00-tól
   SZILVESZTERI SWINGERFORYOU,
   jegyek már elővételben kaphatóak.
   MA, HÉTFŐN PEDIG, 17 ÓRÁTÓL
   SZEMÉRMETLEN SZAUNA SZEÁNSZ A SWINGERFORYOU SWINGERKLUBBAN!
   SOKAN LESZNEK, ÉRDEMES IDŐBEN JÖNNI!

 13. Swingerforyou Tamas

  Innentől, csütörtökön, pénteken azaz szenteste, szombaton és vasárnap is, este nyolctól vár a SWINGERFORYOU SWINGERKLUB, hétfőn pedig 17 órától utókarácsonyi, vagy előszilveszteri , de ebben az évben mindenképp az utolsó SZEMÉRMETLEN SZAUNA SZEÁNSZ A SWINGERFORYOU SWINGERKLUBBAN!

  Boldog, békés, egészséges karácsonyi ünnepeket kívánok!

 14. Szia Tamás!

  Még nem voltunk nálatok, ezért érdeklődni szeretnénk, hogy a hétfői szauna szeánszokon kb hány ember szokott lenni, illetve milyen összetételben?
  Párok inkább vagy kevés pár és több szóló pasi?
  Mi pár vagyunk és gondolkozunk, hogy dec 27.-én lemennénk hozzátok, de igazából úgy lenne igazán izgalmas ha lennének szóló pasik…..
  Előre is köszönjük a választ.:-)

 15. Swingerforyou Tamas

  Egy újabb izgalmas hét a
  SWINGERFORYOU SWINGERKLUBBAN!
  GANGBANG SZERDÁN, CSÜTÖRTÖK NAPKÖZBEN, CSÜTÖRTÖK ESTE ELŐKARÁCSONY, AZTÁN SZENTESTE, HOGY HA EGYEDÜL VAGY, NE LÉGY EGYEDÜL….
  UTÁNA SZOMBATON, VASÁRNAP, HÉTFŐN, ÉS PERSZE ELŐSZILVESZTER, MAJD SZILVESZTER!

 16. Swingerforyou Tamas

  Hétfőn SZEMÉRMETLEN SZAUNA SZEÁNSZ A SWINGERFORYOU SWINGERKLUBBAN
  17 ÓRÁTÓL, SZERDÁN PEDIG GANGBANG BULI
  10 Órától!
  Szenteste, 24.én, ha egyedül vagy, gyere el, hogy ne légy egyedül!
  Szombaton, és vasárnap is várunk, a karácsonyi SWINGERFORYOU SWINGERKLUBBAN!

 17. Swingerforyou Tamas

  A SWINGERFORYOU SWINGERKLUBBAN már karácsonyi a hangulat..
  Boldog, békés, izgalmakban bővelkedő egészséges mindennapokat kívánunk Nektek!
  Ja, és BOLDOG KARÁCSONYT!
  Pénteken 12 és 18 óra között
  Este pedig 20 órától hajnalig…
  Szombaton 18 órától várunk Titeket!

 18. Swingerforyou Tamas

  Ma!
  Izgalmas,és SZEMÉRMETLEN SZAUNA SZEÁNSZ ma hétfőn este…szűz, és tapasztalt Párok, és Hölgyek és Urak jelentkeztek telefonon,szép számmal!
  Egy hét múlva az évbúcsuztató őrület első bulija,az előkarácsonyi szauna buli!

 19. Sziasztok.
  Egyedülálló hölgy mellé kísérőnek vagy partnerként csatlakoznék a klub programjaihoz ha erre valamelyik kedves Hölgynek szüksége van partnere… Magas jóképűnek tartott kék szemű 44eves intelligens férfi…. Fotót természetesen privátban..

  1. Sziasztok Lányok! 42/180/78 normális, heteró pasi vagyok. Hétfőn és/vagy Szerdán tervezem a klubba lemenni. Rólatok mit lehet tudni? Ezen a néven FFruit-on is megtaláltok! Válaszotok előre is köszönöm! Szép hétvégét!

 20. Sziasztok. 🙂 Pénteken szívesen lenéznék, azonban nem tudom, hogy előtte szükséges-e telefonon is “bejelentkezni”. Többször próbáltam telefonálni emiatt korábban, de sajnos sikertelenül. Ha valaki tud esetleg ebben segíteni, megköszönöm. 🙂
  Tervezi húszas harmincas korosztályban lévő szingli férfi is meglátogatni a klubot pènteken? 🙂 Én a harmincas éveim elején járok, igènyes szőke hajú nő vagyok és nem vagyok semmi jónak az elrontója. 🙂

     1. Mikulás bácsi is jön, vagy csak virgácsot érdemlünk? 🤣 Reméljük lesz sofőr. 😘

 21. Szép Napot mindenkinek!
  Úgy alakult végre hogy egy nappali programra is el tudok látogatni a mai napon. Lenne esetleg egy kellemes hölgy vagy pár, aki szívesen venne egy 40+-os pasit?
  176 cm 95kg és 18/6 mérettel rendelkezem. Pici pocak kemény kuki…. És imádom az érzéki puncit sokáig kényeztetni!!! Karesz

 22. Swingerforyou Tamas

  Nah kérem szépen…
  A szauna, a jakuzzi mellett, már ”glory hole” kabinnal is szolgálunk a SWINGERFORYOU SWINGERKLUBBA látogató vendégeinknek…
  Ezen a hétvégén több pár jelezte, már pénteken délutántól, hogy a Hölgyek erősen érdeklődnek a kabinunk után…
  Ha valaki esetleg nem tudná, hogy mi is a GloryHole…nos vagy nézzen utána, vagy nézzen be hozzánk, nem bánjátok meg…
  Csütörtök 11 órától
  Pénteken déltől, és este hattól, szombaton is 18 órától várunk mindenkit!

  1. Swingerforyou Tamas

   A válaszok egy csokorban
   :
   Egyenlőre nem kérünk kártyát,az érvényes jogszabály szerint…
   Mindenki abban van, amiben szeretne…
   Várunk Titeket ma este is!
   Hétfőn 17 órától pedig a
   SZOKÁSOS SZEMÉRMETLEN SZAUNA SZEÁNSZ A SWINGERFORYOU SWINGERKLUBBAN!

   1. Fuu hát ha ezt tudom akkor lehet ma mentem volna. 😀 Én szerintem legközelebb majd jövő hétvégén tudok menni. Ha esetleg kedved van itt egyezkedhetünk és akkor legközelebb megbeszélhetjük, hogy együtt megyünk. (Mármint egy vonattal oda meg egy vonattal vissza.)

 23. Sziasztok, ma lenéznék, de szigorúan csak nézelődni szeretnék esetleg beszélgetni. 19 éves normál alkatú lány vagyok. Ez lesz az első swinger klubbos élményem.
  Jelentkezzek be telefonon is? vagy itt elég?
  Fürdőruha megfelelő viselet?

  1. Szia!Szerintem jelentkezz be,hogy tudjanak rola hogy menél.Mi mindig beszoktunk jelentkezni.Am mi egy pár vagyunk!Szexi fehérnemüben szoktak a clubban lenni!De nem hiszem hogy szolnának érte ha fürdöruhában vagy!Bár szerintem jobb a szexi fehérnemű,ami neked kényelmes!A jacuzziban meg általában ruha nélkül szoktak fürödni,de ez is rád van bizva!
   Mi lehet lenézünk ma,ha gondolod beszélgethetünk,ismerkedhetünk! 32-33 évesek vagyunk!
   Puszi!
   Viki és Zsolt

     1. Ma, vagy holnap, de a hétfő is esélyes 😉 Te mikor szeretnél? Te is mesélsz magadról?

     2. 167/90/38 95D ha ezek fontos parameterek lehetnek.
      Nem sofőrt keresek ez fontos, hanm csak kísérőt,mert egyedül felek 🙂 Csak férfiparti vagyok es dohányzom.

 24. Sziasztok újoncként érdeklődnék hogy a péntek délutáni programon lesznek e párok vagy hölgyek akik kielveznék a délután adta lehetőségeket. Én egy vidám mosolygós 187cm 93km jónak mondott adottsagokkal megáldott 38 éves pasi vagyok.

 25. Sziasztok!
  Abszolut kezdokent de reg fennallo kivancsisag gyanant szivesen meglatogatnam a helyet a mai nap. Mit erdemes tudnom? Atlag korosztaly?
  27 eves-magas 191cm-sportos testalkatu jo humoru pasi vagyok!:)
  Vannak holgyek akik szamara nyeroek a parameterek?:)

   1. Swingerforyou Tamas

    Ez Nálad verseny a trollokkal, hogy hány embert tudsz megsérteni egy szar mondatoddal?
    Szólok, viccnek szar, ha meg komolyan gondolod a kérdést, akkor meg azért indulj el valamerre…
    Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nem tudom kik az ilyen “bátor, vicces” arcok a net arctalansága mögé bújva…

 26. Sziasztok fiùk! Annyira jòl sikerült a legutóbbi és az azt megelőző buli, hogy visszavágyunk karjaitok közé. November 03-án érkezünk a megszokott hedonista életszemléletünkkel. Egy valami változik: a cuki, vörös R is lazulni fog, a sofőrkődést egy kedves barátunkra hagyjuk. Fiúk készülődjetek, mert nagy partyt szeretnénk. Ki csatlakozik? 😋😛😘

 27. Sziasztok!
  Solo hölgyként érkezem. Mindenhol nagy, erős alkatú urak kényeztetését keresem. Én nőies idomomról, telt keblemröl leszek felismerhető. Nyitástól zárásig tervezem a felszabadult percek megélését. 😉

 28. Hello-Hello, itt a 3 García közül az egyik 😁
  Péntek este érkezünk, jókedvűnk megőrzéséhez es étvágyunk csillapítására varunk szeretettel jó képességű férfiakat!
  Légy kommunikatív, bird a tempót, es tudj udvarolni is! Ígértük lehozzuk a csillagokat is 😎

 29. Kedves Gajti! Most olvastuk, hogy ìrtál. Nagyon örülünk, hogy rád találtunk. 😍 Tehát létezik pasi, aki tudja, hogy milyen az a mályvaszìn. 🤣Mikor jössz legközelebb? Hol tudjunk felvenni veled a kapcsolatot?

     1. Cuki vagy! Szuperül éreztük magunkat! Folyt. köv. novemberben. Nagy puszika neked!😍😘😘

   1. Swingerforyou Tamas

    Akkor szerintem olvass esti mesét… Ott mindig mindenki boldog… Vagy nézz pornófilmeket… Ott fordul elő, hogy a főhős belép egy klubba, ahol egy csapat lány arra vár, hogy lepippantsa… És akkor hátha beleéled magad a szereplő helyébe… 😉
    Szerencsére nem akarlak meggyőzni… Nyugodtan… Otthon… Pornó… 😉

    1. Miért kell ennyire megsértődni és cinikusnak lenni ráadásul indokolatlanul? Ki mondta, hogy neked kell meggyőznöd?
     Pont ez a probléma….
     Tudod, előfordulhat, hogy nem mindenki annyira naív, hogy bekajálja a kamu csalogató és lehúzós próbálkozásokat 😉
     Egy valódi swinger klubbot az odajáró vendégek promotáljanak/véleményezzenek és ők (ha jó véleményük lesz a helyről) akaratukon kívül fogják a helyet megtelíteni vendéggel, nem pedig a tulajnak vagy szervezőnek kell marketingelnie gyenge trükökkel 😉 Szóval van mit még tanulnod!

     1. Ez egy valódi swinger klub. Én tegnap este és ma hajnalban is jól éreztem magam. Nem az otthoni pornót választottam…. Amúgy mi az a pornó?

 30. Swingerforyou Tamas

  Ha péntek, akkor jön a hétvége..
  Pénteken már déltől várunk mindenkit, az üzenőfal tanúsága szerint izgalmas lesz a délután IS, hát, még az este..
  Szombaton 18.00-tól kezdődik a buli, kezdőknek és haladóknak, pároknak és szólókkal egyaránt…
  SWINGERFORYOU SWINGERKLUB
  12.KERÜLET GYŐRI ÚT 18/A
  0630 814 74 00
  http://www.swingerklub.hu

 31. Sziasztok 🙂
  Széljegyzetnek szánom, azoknak akik puffognak, hogy nincs válasz az üzenőfalon. Ha már itt vagy nézd meg az adott nap nyitva tartását, pl: pénteken 12:00 tól van nyitva szombat hajnalig is akár…. ha te péntek 15:00 kor fogsz ide írni, nem kapsz rá választ, DE! Ha felemeled a telefont és felhívod a klubbot azonnal megtudod hány lány, nő, hölgy, pár, fiú, férfi, úr van jelen, ja és mellékesen “érdemes-e lemenni” kérdésedre is megkapod a választ. Nem kell azonnal a fogsorodat csattogtatni az üzenőfalon 🙂

 32. Swingerforyou Tamas

  Helló Mindenki!

  Szerdán, már 10:00-tól indul a rosszalkodás, hogy mindenkinek jó legyen..
  Bejelentkezett Bella, aki egyedül érkezik, s a múltkor sem unatkozott, azt reméli most sem fog…
  És vannak bejelentkezések néhány pártól is.. 😉
  Szóval nah… 😉

 33. Fiúk! Szeptember 15-én szerdán voltunk nappali buliban, ami nagyon jól sikerült. Egyikünk, R. hiányérzettel jött haza. Volt egy mályva színű pòlòt, alsònacit viselő pasi köztetek, aki vagy A-val, vagy K-val hancùrozott is, de neki is nagyon tetszett. A fiú a bárpultnál, a kulcsosszekrény mellett ült sokáig. Kedves jòpasi ìrj, ha magadra ismersz!

  1. Swingerforyou Tamas

   Hmmm… Úgy néz ki, hogy estére elég komoly GANG BANG veszély várható minálunk…
   Ahogy a vicc mondja, mire kell figyelni a gangbang, és a csoportos szex esetén?
   Hát arra, hogy az ember ki ne maradjon belőle… 😉 😃

 34. Swingerforyou Tamas

  Jó utat a további úthoz…
  Otthon ülsz, és hetek óta minden buli előtt felteszed a hülye kérdéseidet, amire nincs jó válasz, mert buli előtt nem tudom megmondani, mennyien lesznek…
  Érdekes, hogy aki nem a monitor mögül menősködik, eljön, és jól érzi magát..
  NEKED ez marad, hogy jól megmondod, és otthon ülsz tovább… Hajrá, csak így tovább!

  1. Háromszor voltam lent nálatok. Készer vittem a párom magammal és hatalmas orgiát csaptunk . Miattam. Amikor egyedül mentem 6 pasival voltunk együtt , zéró nő. Ezér már próbál az ember előre informálódni de ha ilyen paraszt módon állsz hozzá akkor csináld csak a kanbulijaidat.
   Tegnap elmentünk a tiktak ba. Pedig hozzátok indultunk volna de így utólag örülök hogy így döntöttünk.

   1. Swingerforyou Tamas

    Akkor mégegyszer elmondom…. A buli előtt nem tudom megmondani, hogy mi lesz,, hányan lesznek….
    Ha miattad volt jó buli, mikor elhoztad a csajodat,, erre megint nem tudok, és nem akarok mit mondani… 😉
    Olyan nincs, hogy hát pasival ücsörögsz, ez hazugság…
    Részemről ennyi… 😉
    Szép napot!

 35. Sziasztok!
  20.án, hétfőn szeretnék az egyik haverommal leugrani egy kicsit szemérmetlenül szaunázni. Az lenne kérdésem, hogy lennének olyan hölgyek akik szívesen csatlakoznának hozzánk? Mindketten szingli srácok vagyunk és nem bánnánk, ha nem 15 kanos paisval kéne együtt izzadnunk 😀

   1. Laciiii, de örülök, hogy îrtál! Kicsit megkeveredtem a lakòhelyekkel. Istenien masszíroztál…meg a sok fini élmény veled! 😛 Imádtam. Tartsuk a kapcsolatot, hogy talalkozhassunk legközelebb is! Millió fini puszi!😘

   1. Swingerforyou Tamas

    Kedves Szingli Csajok!

    Azt szoktam mondani, hogy én csak a színház falait adom, az előadást Ti, a vendégek rendezitek…mondjuk azt kell mondjam, a mai “előadás ” eléggé jól sikerült.
    Köszönöm, hogy jelenlétetekkel jelentős mértékben emeltétek a buli hangulatát!
    Legközelebb is várlak Titeket,de akkor R.-nek is kell pár koktélt fogyasztani!
    Puszi Nektek!

 36. Swingerforyou Tamas

  Hétfőn 17:00-tól…
  SZEMÉRMETLEN SZAUNA SZEÁNSZ A SWINGERFORYOU SWINGERKLUBBAN!
  És egy kis szerda, napközbeni izgalom…ezen a héten is hétfőn, szerdán és csütörtökön, majd pénteken déltől, szombaton este hattól várunk Titeket!
  Szerdán a napközbeni rosszalkodásra, az üzenőfalon ígérte érkezését három szóló Hölgy…

 37. Swingerforyou Tamas

  Hahó!

  Csendben jegyzem meg, hogy az én életemet eszik meg a telefonáló, a következő kérdësek hangzanak el:
  – biztos jöttök – e?
  – hogy mit fogtok itt csinálni?
  – jó csajok vagytok-e?
  – milyen típusú csajok vagytok?
  – mikor jöttök, meddig maradtok?
  Stb, stb… 😉

     1. Grande, egyikünknek a magas, sportosabb pasik tetszenek jobban, másikunknak a mackòsabbak, de nincs igazán zsánerünk. A kisugárzás, szimpátia a fontos. Neked milyen csajok az eseteid?

  1. Szia Sw Tamás! Biztosan megyünk szerdán. A társaságon múlik, hogy mit fogunk csinálni. Szeretnénk, ha mindenki élményekkel, feltöltődve (kifáradva) térne vissza a hétköznapokba. Nyitás után érkezünk, kifulladásig maradunk. …

     1. Nekem sincs kimondottan esetem,ha átlagos,de erotikus a kisugárzása az mindent visz 😉 Bízom benne,hogy meglesz a kölcsönös szimpátia (a magassággal mondjuk eddig jól állok),és szerzünk örömteli perceket egymásnak 😉 Vagy akár mindegyikőtöknek 😉

 38. Roland1986Bp11ker

  Sziasztok!

  Ma este valaki ? Hölgy/ek ,pár/ok?!
  Lenne igény fiatal 35 éves zöld szemű ,barna hajú erős ,kitartó -odaadó férfira? Este érkeznék olyan 18:00 óra körül … ,ha van olyan ,aki tervezi a ma estét az jelezze ! Előre is köszönöm !

  Üdv :Roland

  1. Kedves Swingerpasi! Várunk 15-én! 3 vörös bögyös csaj, egyikünk magasabb, másikunk teltebb, mind 3-an cukik, vidámak. Egyikünk a csábìtást, simogatást, csókolózást imádja a legjobban, másikunk a kemény, hosszantartò szexet. Ilyenek-olyanok vagyunk, reméljük szimpik leszünk.